Wednesday, February 25, 2009

Spiru Haret Facultatea de Finante şi bănci

Forum Spiru Haret

Decan: Prof. univ. dr. Gheorghe Pistol
Prodecan: Conf. univ. dr. Cezar Braicu
Prodecan: Conf. univ. dr. Eduard Ionescu
Cancelar: Prof. univ. dr. Cioponea Cristina învăţământ cu frecvenţă redusă
Catedra de Finanţe şi bănci: Conf. univ. dr. Ion Corbu

Secretariat

Baza materială a facultăţii este deosebit de bună. Dispunem de laboratoare ultra moderne echipate cu calculatoare performante ceea ce asigură desfăşurarea orelor de pregătire practică şi teoretică în cele mai bune condiţii.

Examinarea se face on-line prin intermediul platformei Blackboard cu rezultate imediate fiind cea mai sigură şi cea mai dreaptă evaluare care se poate face. Platforma e-Learning (Blackboard) care asigură acest proces funcţionează la 2000 de universităţi din Uniunea Europeană, America, Japonia şi din alte ţări, cele mai prestigioase universităţi din lume.

Studenţii au posibilitatea de a accesa Biblioteca Virtuală şi Avizierul Virtual prin deschiderea gratuită a unui cont pe site-ul universităţii.

Studenţii vor desfăşura o activitate foarte importantă de cercetare ştiinţifică alaturi de cadrele didactice şi pot participa, încă din primul an de studiu, la desfăşurarea acestei activităţi ştiinţifice. Facultatea are organizate cercuri ştiinţifice studenţeşti unde studenţii lucrează sub îndrumarea cadrelor didactice.

Facultatea dispune de o bibliotecă cu peste 5000 de volume si peste 1500 de titluri de cărti didactice, de un număr mare de abonamente pentru reviste de specialitate din ţară şi străinatate sub formă de colecţii.

Înscrierile pentru admitere încep la data de 20 iunie iar admiterea se desfăşoară pe baza mediei obţinute la bacalaureat şi a interviului susţinut cu profesorii şi conferenţiarii facultăţii.

Spiru Haret

Monday, February 16, 2009

Rezultate Examene Spiru Haret

Se pare ca rezultatele din acest semestru la toate facultatile din cadrul Universitatii Spiru Haret sunt destul de bune avand in vedere faptul ca de anul acesta nu se mai publica grilele pe site-ul facultatii www.spiruharet.ro.

Pentru o mare parte din examene ati putut si puteti gasi in continuare grilele rezolvate pe forumul studentilor Spiru Haret pe care puteti sa-l accesati aici :

Forum Spiru Haret


Spiru Haret

Sunday, February 8, 2009

Blackboard Spiru Haret

Puteti sa va spuneti parerea pe Forumul Universitatii Spiru Haret:
Forum Spiru Haret

De cateva zile Blackboard-ul Universitatii Spiru Haret nu mai este accesibil, rezultatele examenelor de la toate facultatiile nu se mai afiseaza. Intrebarea care se pune, este o eroare in soft-ul folosit de site-ul www.spiruharet.ro sau este o actiune voita pentru a nu se mai publica grilele pe toate forumurile?

Discuta aici:

Forum Spiru Haret

Spiru Haret

Sunday, February 1, 2009

Spiru Haret Facultatea de Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale

Puteti sa va spuneti parerea pe Forumul Universitatii Spiru Haret:

Forum Spiru Haret
Decan: Prof. univ. dr. Olaru Silvia Delia
Prodecan: Conf. univ. dr. Ungureanu Gabriela
Prodecan: Conf. univ. dr. Militaru Mădălina
Prodecan: Conf. univ. dr. Gurgu Elena
Cancelar: Conf. univ. dr. Barna Cristina
Catedra de Marketing şi Relaţii Economice Internaţionale: Prof. univ. dr. Pistol Luminita
Catedra de Economie: Conf. univ. dr. Pasnicu Daniela

Secretariat

Facultatea de Marketing şi Afaceri Economice Internaţionale se înscrie în rândul facultăţilor economice private care au drept misiune fundamentală pregătirea de specialişti în domeniul marketingului, al comerţului exterior şi al afacerilor economice internaţionale care, în perspectiva apropiată şi mai îndepărtată, vor domina economia românească, cercetarea pieţelor, proiectarea strategiilor comerciale, distribuţia produselor şi serviciilor pe piaţa internă şi externă, negocierea contractelor economice, conjunctura pieţelor internaţionale etc.

În acest scop, facultatea programează si desfăsoară activităţi didactice, paralel cu activităţi stiinţifice şi practice menite să asigure studenţilor condiţiile optime pentru însuşirea cunoştinţelor teoretice şi a deprinderilor operaţionale privind domeniile menţionate.



Spiru Haret

Education and Training Blogs - BlogCatalog Blog Directory Academics Directory of Science Blogs blog search directory TopOfBlogs Academics Blog Blog Directory  Search engine Add to Technorati Favorites Education - Top Blogs Philippines
Reduceri Preturi Reduceri Cluj Reduceri Constanta Reduceri Brasov Reduceri Timisoara
Adauga Local Pizzerii Restaurante Cluburi Cafenele Puburi Terase Baruri Ceainarii Vinuri Spumante
Vinuri Vrac VinuriVinuri Romanesti Training Grile Forum Spiru Forum Grile
Forum USH Facultati Licenta Masterate Forum Marketing Mate Info Management Sociologie REI Finante Drept Limbi Straine Filosofie
Istorie Geografie Romana Muzica Sport Finante Blaj Psihologie Brasov Management Brasov Stiinte Juridice Contabilitatea Prima Casa Banci Web Tech Resources